Thierry Pauptit

Ik ben Thierry, 28 jaar oud en opgegroeid in Noord-Limburg. Zo'n 5 jaar geleden ben ik verstandig geworden en verhuisd naar het Brabantse. Daarnaast woonde mijn vriendin al in Valkenswaard dus dat zal ook wel mee hebben gespeeld.

Afgezien van wat bijbaantjes op het platteland is mijn carrière begonnen in de personeels- en salarisadministratie en door opleiding is dit verschoven naar bedrijfsfinanciën. Sinds enkele jaren ben ik als zelfstandig finance-professional op projectbasis bij bedrijven aan de slag.

Vanwege mijn achtergrond zal het niet verbazen dat ik me in de Valkenswaardse Gemeenteraad specifieke aandacht heb voor efficiënte en effectieve besteding van het belastinggeld. Mijn standpunt hierin is dat een gemeente zich moet beperken tot de kerntaken waarmee de lasten voor de inwoners van Valkenswaard zo laag mogelijk blijven.

Ik zou het dan ook supertof vinden als over een aantal jaren Gemeente Valkenswaard bekend staat als de meest efficiënte gemeente van Nederland, zonder in te leveren op kwaliteit. Hier wil ik samen met jullie voor gaan!