Floris van Wanroij

Mijn naam in Floris van Wanroij, geboren in Neerpelt in 1981, daarna getogen en nog steeds woonachtig in het mooie dorpje Dommelen in de gemeente Valkenswaard.

Wij wonen niet alleen in mooie, naar ook een bijzondere en economische belangrijke regio, die veel kansen en mogelijkheden biedt, maar natuurlijk ook uitdagingen. De VVD kan en moet daar een rol in spelen. Het is belangrijk om zowel binnen ons netwerk als daarbuiten contacten te leggen en constructieve samenwerkingen aan te gaan. Daarom wil ik graag meewerken om de VVD als een sterke partij  en betrouwbare partner neer te zetten in een Brainport regio en binnen Zuidoost Brabant.

Na mijn studies in Maastricht en Amerika en korte tijd werkzaam te zijn geweest in Amsterdam, ben ik in 2008 teruggekomen naar Brabant en in Valkenswaard mijn eigen onderneming gestart. Gemotiveerd door het liberale gedachtegoed van onze partij ben tijdens mijn studententijd lid geworden van de VVD.

Om de partij ook actief te ondersteunen ben ik enkele jaren geleden de fractie van VVD Valkenswaard gaan ondersteunen. Daarnaast ben ik voor de Provinciale Staten verkiezingen lid geweest van de programma commissie en kandidaat statenlid. Daarnaast ben ik lid van enkele Thematische Netwerken. Ook binnen het Lokaal Netwerk Brainport wil ik me graag inzetten onze partij en het liberale gedachtegoed: in vrijheid de ruimte hebben eigen keuzes te maken en zelf verantwoordelijkheid nemen voor deze keuzes. Een overheid die verantwoordelijke ondernemers en burgers niet de weg staat, maar juist in de gelegenheid stelt zelfstandig,  onafhankelijk en zelfredzaam te zijn.